De top 3 meest populaire Fashion Blogs

Ze zijn niet meer weg te denken, de Fashion Bloggers. De invloed reikt ver, dankzij hun populariteit op social media. Maar wie heeft er nu de meeste invloed? World of Now heeft daarom de top 3 meest populaire fashion blogs op een rijtje gezet!

De scores van de fashion blogs zijn berekend op basis van de gegevens van Facebook, Instagram en Twitter. Niet alleen werd er gekeken naar het aantal volgers en de interactie met de fans, maar ook naar de hashtags en de Google Search resultaten.

Fashion blog #1 Negin Mirsalehi

Negin begon in 2013 met het schrijven van haar eerste fashion blog. Ze heeft in dat jaar ervoor gekozen om alles te geven en haar droom te volgen. En nu heeft ze een van de meest populairste fashion blogs. Niet alleen heeft ze een zeer populair modeblog maar heeft ze ook 5,5 miljoen volgers op Instagram. Je krijgt een duidelijk beeld van wat ze dagelijks doet, namelijk de hele wereld rondreizen. Waar ze ook is, ze neemt je mee in haar dagelijkse leven, zoals fashion show, openingen van grote merken en de mooiste plekjes! De fashion influencer is ook oprichter van haar eigen haarlijn, GisouHair.

Fashion blog #2 Lizzy van der Ligt

Niet alleen is ze een Fashion Blogger, maar daarnaast ook een Fashion influencer en oprichter van Le Cafe Noir studio. De ideeën voor deze collectie zijn opstaan door het continu reizen over de hele wereld en het bezoeken van de grootste modeketens, festivals en haar favoriete eiland Ibiza. De collectie is unique en onderscheid zich in de fashion wereld. Haar populaire fashion blog is ze nu een stuk minder mee bezig en is ook onder constructie. Wel is ze actief via andere kanalen zoals Instagram en YouTube.

Lizzy is tegenwoordig erg bezig met vloggen via haar YouTube kanaal met maar liefst 15,4k abonnees. Hier neemt ze je mee in haar dagelijkse leven, laat ze de nieuwste fashion trends zien en vertelt ze je de leukste dingen!

Fashion blog #3 Raspberry & Rouge

Deze blog is opgezet door fashion influencer Rebecca Laurey. Ze is in 2011 begonnen met het bloggen over haar lifestyle, fashion trends en haar vette reisbestemmingen. Ze is niet alleen een fashion blogger, maar Rebecca is ook het gezicht van Topshop bij Zalando.

Via Instagram neemt ze je mee naar de mooiste plekken in New York, niet alleen voor de laatste fashion trends, maar ook voor de mooiste spots. Ook op haar modeblog laat ze de nieuwste fashion trends zien en hoe je van alles met elkaar kan combineren voor een super outfit. Ze heeft nog niet zo veel volgers als Negin Mirsalehi, maar is populair genoeg met haar 188 duizend volgers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *