Nike Air Max 1 | Atmos Elephant

Nike Air Max 1 | Atmos Elephant

Nike Air Max 1 | Atmos Elephant 

  • Style: 908366-001
  • Colorway: Medium Grey/ Clear Jade-Black- White
  • Retail Price: € 150
  • Release date: 18/03/2017

Het verhaal

In 2007 heeft Hirofumi Kojima, oprichter van Atmos Japan in samen werking met Nike, de Nike Air Max 1 Elephant ontworpen. De schoen is een ode aan de olifant, vandaar ook zijn naam. In het structuur van het leer zit de olifantprint verwerkt. De schoen was bij release razend populair en vrijwel direct uitverkocht. In 2015 hield Nike een wedstrijd waarbij mensen konden stemmen op welke schoen opnieuw uit moest komen. De grote winnaar was de Nike Air Max 1 Atmos Elephant. Voor Air Max Day (26 maart) is de schoen opnieuw uitgebracht.  

Misgelopen

Ook ik als sneakerliefhebber wou natuurlijk deze schoen aan mijn collectie toevoegen. Samen met vrienden besloot ik te gaan campen (uren voor de winkel wachten tot release) bij Patta voor deze schoen. Maar helaas waren er te weinig schoenen, waardoor ik deze release misliep. Ik moest en zou de schoenen hebben. Uiteindelijk heb ik één paar weten over te kopen van iemand. Zelf vind ik het altijd zonde om schoenen, waarvan ik één paar heb te dragen. Dit is dan ook de reden waarom ik nog een paar Nike Air Max 1 Atmos Elephant heb gekocht. 

Aanrader

Ik zou deze schoen aanraden al alle sneakerliefhebbers. Dit is echt een must have voor je collectie. Helaas is het wel zo dat de afgelopen jaren de prijs van de Nike Air Max 1 Atmos Elphant enorm gestegen is. Pas daarom goed op waar je de schoenen koopt, er zijn namelijk veel neppe schoenen hiervan in omloop. Ik zou je willen adviseren, wanneer je een paartje Atmos Elphant wilt gaan kopen dit via StockX te doen. Dan ben je altijd ervan verzekerd dat je een origineel paar schoenen ontvangt!

Mocht je vragen hebben over de schoenen, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen! Of laat je vraag achter in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *