Nike Air Max 1 | Sketch to Shelf

Nike Air Max 1 Sketch to Shelf

Nike Air Max 1 | Sketch to Shelf

  • Style code: CJ4286-101
  • Colorway: White/Sport Red-Black-Neutral Grey
  • Retail Price: € 150
  • Release date: 13/07/2019

Het verhaal

Waar moet ik beginnen als we het gaan hebben over de Nike Air Max 1 Sketch to Shelf.. Voor mij persoonlijk is de Nike Air Max 1 OG Red mijn favoriete schoen. Dit komt natuurlijk ook wel een beetje door dat dit de eerste Air Max 1 is die ooit is uitgebracht in 1987. Daardoor zal de schoen altijd iconisch blijven. Maar waar de Nike Air Max 1 OG red al meerdere malen opnieuw gereleased is. Werd de wereld van de sneakerhead wel even op de kop gezet toen Nike de Nike Air Max 1 Sketch to Shelf aankondigde. 

Het ontwerp van deze Nike Air Max 1 is een ode aan Tinker Hatfield de ontwerper van de Nike Air Max 1. De AM1 staat namelijk helemaal in het teken van welke Mr. Hatfield heeft gebruikt bij het ontwerpen van de Nike Air Max 1 OG Red. De schoen is een echte sketch. De details die zijn weergeven op de schoen, “het half ingekleurde” en natuurlijk de handtekening van Mr. Hatfield.

Fan

Zelf ben ik ontzettend fan geworden van deze schoen. Daarom heb ik niet één paar maar, maar liefst drie paartjes van de Nike Air Max 1 Sketch to Shelf. Zelf ben ik natuurlijk een echte sneakercollector en wil daarom over jaren nog steeds een fresh paartje hebben van dit paar. 

Waar te koop?

Ben je nou net zo als ik, een echte fan geworden van dit paartje Nike Air Max 1. Dan moet ik je helaas teleurstellen wat de schoenen zijn nergens bij retailers meer te koop. Wel zou je ze van iemand over kunnen kopen op verschillende websites of forums, maar hier moet je altijd goed mee uitkijken, er zijn namelijk veel nap schoenen in omloop! Wil je nou verzekerd zijn van een echt paartje zou ik je willen adviseren om je schoenen te kopen via StockX. Dit bedrijf is een tussen persoon voor kopers en verkopers. Zij controleren altijd eerst de echtheid van de schoen voordat jij ze ontvangt! Een echte aanrader dus! Mocht je alsnog twijfelen bij het kopen van de schoen neem dan gerust contact op met ons, je kunt hier onder een reactie plaatsen met je vraag!

De verzorging

Het schoonhouden van je sneaker is natuurlijk belangrijk, je wilt dat de sneaker haar mooie kleuren behoudt. Lees daarom snel het artikel over hoe jij het beste je sneaker kan verzorgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *